В Університеті міжнародного та регіонального співробітництва імені Зигмунта Глогера з успіхом...

В Університеті міжнародного та регіонального співробітництва імені Зигмунта Глогера з успіхом відбулася мультидисциплінарна конференція

3544

19–20 жовтня 2018 року в місті Воломін відбулась міжнародна мультидисциплінарна конференція на тему «Наука і техніка сьогодення: пріоритетні напрямки розвитку України та Польщі».

Організатор заходу – Університет міжнародного та регіонального співробітництва імені Зигмунта Глогера, а представником організаційного комітету конференції для учасників із України виступив Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

Університет міжнародного та регіонального співробітництва є приватною установою, що обрала в якості свого покровителя Глогера – польського історика, етнографа і мандрівника. Університет функціонує у Воломині з 2005 року. Заклад входить до Федерації Варшавської агломерації (FUAW). Метою Федерації є збільшення науково-педагогічного потенціалу включених у неї вищих навчальних закладів, а також залучення коштів Європейського Союзу для їх успішної діяльності. Завдання Федерації – міжнародна наукова діяльність за рахунок співпраці з академічними центрами по всьому світу.

На конференцію було підготовлено наукові роботи з різних наукових напрямів:
1. Психологія та педагогіка;
2. Державне управління;
3. Медичні науки;
4. Природничі науки;
5. Технічні науки;
6. Суспільні науки;
7. Юридичні науки;
8. Соціальні комунікації;
9. Філологічні науки;
10. Культурологія.

За результатами конференції учасники отримають поштою збірник тез конференції та сертифікат про участь, завірений печаткою.

Збірнику тез присвоєно ISBN (міжнародний стандартний номер книги) європейським видавництвом, а сертифікат є документом, який підтверджує участь у роботі наукової конференції (конгресу, симпозіуму, семінару), проведеної у країні, що входить до ЄС, відповідно до п. 5.2, 7.3 розділу 2 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 14 січня 2016 року № 13.

Вітаємо організаторів та всіх учасників конференції з успішно проведеним заходом та бажаємо успіхів у подальшій науковій роботі.

Поширити