У Західному університеті імені Васіле Голдіш (м. Арад, Румунія) успішно пройшла міжнародна...

У Західному університеті імені Васіле Голдіш (м. Арад, Румунія) успішно пройшла міжнародна науково-практична конференція з юридичних наук

3451

На базі факультету юридичних наук Західного університету імені Васіле Голдіш у місті Арад (Румунія) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва 25-26 січня була проведена міжнародна науково-практична конференція «Юридична практика в країнах ЄС та в Україні на сучасному етапі».

Західний університет імені Васіле Голдіш був першою приватною установою в румунській системі вищої освіти. Факультет юридичних наук було засновано в перший рік роботи Університету в 1990-1991 роках. За 28 років своєї діяльності факультет став відомим серед інших спеціалізованих та традиційних інституцій Румунії завдяки своїм винятковим ресурсам та потенціалу.

Понад 200 українських науковців, аспірантів та студентів ВНЗ, практичних працівників взяли участь у міжнародній конференції, яка була проведена у країні Європейського Союзу.

Виклад наукових доповідей проводився за рядом секцій:
1. Історія та теорія права і держави
2. Конституційне та муніципальне право
3. Цивільне право і цивільний процес. Сімейне право
4. Господарське право та господарський процес
5. Трудове право та право соціального забезпечення
6. Аграрне та екологічне право. Земельне право
7. Адміністративне право і процес. Фінансове право. Інформаційне право
8. Кримінальне право та кримінологія. Кримінально-виконавче право
9. Кримінальний процес та криміналістика
10. Право Європейського Союзу. Міжнародне право та порівняльне правознавство.

За результатами проведення конференції кожен учасник отримає друкований збірник та сертифікат, що підтверджує участь у міжнародній конференції. Збірнику тез буде присвоєно ISBN (міжнародний стандартний номер книги) європейським видавництвом.

Поширити