Вийшла друком колективна монографія з технічних наук, підготовлена Wyższa Szkoła Ekonomiczna w...

Вийшла друком колективна монографія з технічних наук, підготовлена Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Stalowej Woli

235

В серії колективних монографій, підготовлених польським університетом Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Stalowej Woli за всебічного сприяння Центру українсько-європейського наукового співробітництва, була представлена монографія, присвячена актуальним питанням технічних наук. Колективну працю було видано європейським видавництвом “Izdevnieciba “Baltija Publishing” (м. Рига, Латвія), що дає можливість авторам представити її як видання, опубліковане у країні Європейського Союзу.

Внаслідок кропіткої праці близько 40 авторів, серед яких присутні як відомі заслужені науковці України, так і молоді вчені, була підготовлена колективна монографія на тему «Технічні науки: перспективи розвитку в країнах Європи на початку третього тисячоліття».

Серед авторів видання: Кухар В.В., доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри обробки металів тиском ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет»; Грабовська О.В., доктор технічних наук, професор кафедри технології цукру і підготовки води Національного університету харчових технологій; Кухарець С.М., доктор технічних наук, завідувач кафедри механіки та інженерії агроекосистем факультету інженерії та енергетики Житомирського національного агроекологічного університету; Фролова Н.Е., доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій; Подчашинський Ю.О., доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки Житомирського державного технологічного університету; Кузьмін О.В., кандидат технічних наук, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій; Маринін А.І., кандидат технічних наук, доцент, завідувач проблемної науково-дослідної лабораторії Національного університету харчових технологій; Поліщук М.М., кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технічної кібернетики Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»; Борсуковська В.Ю., керівник проектів АТ «Укрсоцбанк»; Борсуковський Ю.В., кандидат технічних наук, професор кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка; Чемакіна О.В., кандидат архітектури, доцент, директор навчально-наукового інституту аеропортів Національного авіаційного університету; Животовський Р.М., кандидат технічних наук, начальник науково-дослідного відділу – заступник начальника науково-дослідного управління Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил України; Бєляков Р.О., кандидат технічних наук, викладач кафедри технічного та метрологічного забезпечення факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут; Білик О.С., кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри іноземних мов Національного Університету «Львівська політехніка»; Нечипоренко О.В., кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри робототехніки та спеціалізованих комп’ютерних наук Черкаського державного технологічного університету; Князєв В.В., кандидат технічних наук, старший науковий співробітник, керівник науково-дослідного відділу Науково-дослідного та проектно-конструкторського інституту «Молнія» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»; Курпе О.Г., кандидат технічних наук головний експерт ООО «МЕТІНВЕСТ ХОЛДІНГ»; Цуркан В.В., кандидат технічних наук, доцент кафедри кібербезпеки та застосування автоматизованих інформаційних систем і технологій Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»; Дорогий Я.Ю., кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри автоматики і управління в технічних системах, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»; Гасій Г.М., кандидат технічних наук, доцент, старший науковий співробітник Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка; Пастух Г.С., кандидат технічних наук, асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій; Чичуліна К.В., кандидат технічних наук, доцент кафедри економіки підприємства та управління персоналом Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка; Чичулін В.П., кандидат технічних наук, доцент кафедри конструкцій з металу, дерева та пластмас Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка; Дітріх І.В., кандидат хімічних наук, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукці, Національного університету харчових технологій; Гудзь С.А., кандидат технічних наук, доцент кафедри конструкцій з металу, дерева та пластмас Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка; Топчій О.А., кандидат технічних наук, доцент кафедри технології мʼяса і мʼясних продуктів Національного університету харчових технологій; Дзюба Н.А., кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій; Котляр Є.О., кандидат технічних наук, доцент кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики Одеської національної академії харчових технологій; Нестерко А.Б., кандидат технічних наук, старший викладач кафедри автоматизації енергосистем Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»; Землякова О.В., асистент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій; Кушпіт У.В., аспірант кафедри іноземних мов Інституту гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка»; Салтан Б.А., магістр кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій; Кузьмін А.О., студент навчально-наукового інституту аеропортів Національного авіаційного університету, а також інші вчені, які зробили не менш важливий вклад у підготовку наукового видання.

Висловлюємо подяку усім, хто взяв участь у написанні колективної праці та запрошуємо бажаючих долучитися до підготовки видання у межах співробітництва з Головним політехнічним університетом з центральним адміністративним корпусом в Новому Сончі. Тема майбутнього наукового видання «ЗАГАЛЬНІ І КОМПЛЕКСНІ ПРОБЛЕМИ ТЕХНІЧНИХ НАУК: ДОСВІД КРАЇН ЄС ТА ВПРОВАДЖЕННЯ В ПРАКТИКУ УКРАЇНИ». Деталі за посиланням

Поширити