Колективна монографія з харчових технологій (м. Рига, Латвійська Республіка)

Колективна монографія з харчових технологій (м. Рига, Латвійська Республіка)

1761

Державний біотехнологічний університет
ІSMA University of Applied Sciences 

Колективна монографія

СТАЛИЙ ЛАНЦЮГ ХАРЧУВАННЯ ТА БЕЗПЕКА
КРІЗЬ НАУКУ, ЗНАННЯ ТА БІЗНЕС

Дедлайн – 26 травня 2023 року

Завантажити інформаційний лист
Завантажити приклад оформлення розділу монографії українською мовою
Завантажити приклад оформлення розділу монографії англійською мовою 

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас приєднатися до наукової спільноти та прийняти участь у формуванні колективної монографії.
До участі в підготовці колективної монографії запрошуємо науковців, викладачів, докторантів та аспірантів, які мають або здобувають технічну освіту. Видання стане результатом праці колективу авторів, об’єднаних спільною ідеєю представити підсумки своїх наукових досліджень.

РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ КОЛЕКТИВНОЇ МОНОГРАФІЇ:

ДЬЯКОН Роман – доктор технічних наук, професор, академік, президент ІSMA University of Applied Sciences;

 

ГРИНЧЕНКО Ольга – доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету;

 

ДЕЙНИЧЕНКО Григорій – доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету;

 

ЗОЛОТУХІНА Інна – доктор технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету;

 

ГРИНЧЕНКО Наталя – доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету.

 

 

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ:

Редакційна колегія забезпечує анонімне якісне рецензування кожного поданого розділу до монографії. Усі подані розділи перевіряються на наявність плагіату за допомогою програмного забезпечення StrikePlagiarism.com від польської компанії Plagiat.pl.

Чому публікація розділу монографії є цінною?

(для виконання ліцензійних умов, на здобуття наукового ступеня доктора наук, для присудження ступеня доктора філософії, для молодих учених)

ДІЗНАТИСЯ

Монографія буде видана європейським видавництвом “Izdevnieciba “Baltija Publishing” (м. Рига, Латвійська Республіка)) та рекомендована до друку вченою радою наукової установи. Якісне незалежне рецензування монографії буде забезпечене трьома рецензентами, прізвища яких будуть вказані у вихідних даних видання. Також монографії буде присвоєно номер ISBN, що дасть можливість авторам узяти участь у колективній науковій праці, опублікованій у країні Європейського Союзу.

Кожному розділу, включеному до колективної монографії, буде присвоєно DOI, що дозволяє авторам знайти свою наукову працю на сайті Open Ukrainian Citation Index (OUCI), який був розроблений фахівцями Державної науково-технічної бібліотеки України за дорученням Колегії МОН України.

Монографія буде розміщена на сайті європейського видавництва “Izdevnieciba “Baltija Publishing” за цим посиланням.

Автори розділу колективної монографії отримають в електронному вигляді макет колективної монографії та сертифікат.

КЛЮЧОВІ ДАТИ:

Прийом заявок та статей для публікації в монографії: 15 травня 2023 року (включно).

Відповідь про прийняття матеріалів: протягом 1–2 робочих днів після отримання матеріалів.

Електронна розсилка макету монографії та сертифікату: після 11 серпня 2023 року.

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ:

Для публікації матеріалів у колективній монографії авторам необхідно:

  1. до 26 травня 2023 року (включно) Заповнити заявку та надіслати на електронну адресу tech@cuesc.org.ua наукову статтю на рецензування;
  2. після схвалення статті до публікації надіслати копію квитанції про сплату організаційного внеску. 

Тема листа:  КОЛЕКТИВНА МОНОГРАФІЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ.

ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА МОНОГРАФІЇ:

  1. Інноваційні технології як складова ощадливого виробництва
  2. Харчові інгредієнти: фокус на функціональність і натуральність
  3. Харчова безпека та методи визначення фальсифікації харчових продуктів
  4. Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгах
  5. Інженерно-технічне забезпечення технологій харчової індустрії
  6. Маркетинг і відповідальне споживання в сталих харчових ланцюгах

ПУБЛІКАЦІЙНИЙ ВНЕСОК:

Відшкодування витрат за коректування, редагування, верстку, адміністрування, присвоєння DOI, розроблення дизайну, перевірку перекладу розділів колективної монографії та друк і передання звітних екземплярів у Латвійську національну бібліотеку складає 1000 грн. за 15–30 сторінок розділу. Якщо стаття понад 30 сторінок розділу, вартість кожної додаткової сторінки – 50 грн. Для членів ЦУЄНС розмір організаційного внеску становить 800 грн. за 15–30 сторінок розділу (ознайомитися з інформацією, як стати членом ЦУЄНС, можна за посиланням).

ЗАБОРОНА ВИКОРИСТАННЯ НАУКОВИХ ПРАЦЬ КРАЇНИ-ОКУПАНТА:

Звертаємо увагу авторів на те, що приймаються розділи до монографії українською, англійською та латиською мовами! Забороняється цитування в тексті та внесення до бібліографічних списків тих джерел, які опубліковані російською мовою в будь-якій країні, а також джерел іншими мовами, якщо вони опубліковані на території росії та білорусі.

ПРЕДСТАВНИЦТВО В УКРАЇНІ:

Центр українсько-європейського наукового співробітництва (згідно з підписаним договором про міжнародне співробітництво з ІSMA University of Applied Sciences)

Контактна особа: Родік Леся Миколаївна – координатор з питань наукових заходів та проєктів у галузі технічних наук.
Телефон: + 38 066 642 61 74
E-mail: tech@cuesc.org.ua
Офіційний сайт: cuesc.org.ua
Facebook: facebook.com/cuescinfo
YouTube: youtube.com/cuescinfo

Поширити