Стартував курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації із саморозвитку у професійному становленні...

Стартував курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації із саморозвитку у професійному становленні освітянина та науковця

468

Проведено першу лекцію в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Саморозвиток у професійному становленні освітянина та науковця. Світові тренди та українські традиції». Організовано цей захід завдяки Полтавському державному аграрному університету та Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва доктор юридичних наук, професор Михайло Юрійович Віхляєв. Він привітав усіх із початком курсу та передав слово керівникові Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Полтавського державного аграрного університету кандидату сільськогосподарських наук, доценту Юлії Валентинівні Вакуленко.

Далі до привітань долучився директор Навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету доктор економічних наук, професор Дмитро Володимирович Дячков.

Після вступних слів увагою аудиторії заволодів сьогоднішній лектор – Ігор Костянтинович Лядський, кандидат сільськогосподарських наук, докторант кафедри менеджменту імені І.А. Маркіної, старший викладач кафедри маркетингу, провідний фахівець відділу маркетингу Полтавського державного аграрного університету.

Сьогоднішня лекція мала назву «Західні практики саморозвитку». Під час неї було акцентовано на проблемах соціально-філософського та культурологічного аспектів усвідомленого саморозвитку особистості. Також розглядався процес становлення й накопичення ідей, поглядів, концепцій щодо саморозвитку особистості від давніх часів до сьогодення. Спікер розкрив сутність, зміст та основні функції самовиховання й самовдосконалення особистості, їх ціннісну спрямованість, моделі саморозвитку в певному етнокультурному просторі в різні епохи тощо.

Нагадуємо, що наступна онлайн-лекція в межах підвищення кваліфікації відбудеться 21 листопада о 14:30.

Поширити