Зустріч голови наглядової ради ЦУЄНС з ректором ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького

Зустріч голови наглядової ради ЦУЄНС з ректором ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького

358

Відбулась ділова зустріч кандидата економічних наук, засновника та директора Видавничого дому «Гельветика», голови наглядової ради Центру українсько-європейського наукового співробітництва Олега Павловича Головка з доктором наук з державного управління, професором, в.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Іваном Орестовичем Парубчаком.

Результатом зустрічі стала домовленість представників установ  щодо відкриття нового відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва в Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва, який входить до структури Видавничого дому «Гельветика», має досвід плідної співпраці з Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Зокрема, за активного сприяння Центру українсько-європейського наукового співробітництва видано колективні монографії “Topical issues of the development of veterinary medicine and breeding technologies” та “Achievements and research prospects  in animal husbandry and veterinary medicine”.

Відкриття нового відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва в Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького дасть нові можливості як для співробітників університету, так і для представників інших закладів освіти, зокрема:

  • брати участь у науково-педагогічних стажуваннях;
  • долучатись до проведення всеукраїнських науково-педагогічних підвищень кваліфікацій;
  • брати участь у написанні колективних монографій;
  • долучатись до міжнародних наукових конференцій за кордоном;
  • брати участь у міжнародних наукових конференціях в Україні;
  • долучатися до публікації статей у зарубіжних наукових журналах.

Сподіваємося, що наша співпраця з Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького стане плідною та насиченою різноманітними цікавими й актуальними заходами.

Поширити