У БДПУ відкрито відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва

У БДПУ відкрито відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва

356

Проживаючи складні часи, від яких потерпає нині наша держава, ми продовжуємо активно працювати, щоб наукова спільнота країни мала можливість навіть у воєнний стан здобувати нові знання, покращувати свою кваліфікацію та публікувати власні доробки. Діяльністю Центру українсько-європейського наукового співробітництва є допомога вченим України в участі у міжнародних наукових конференціях і в науково-педагогічних стажуваннях, які відбуваються на території країн Європейського Союзу, вивчення досвіду діяльності закладів вищої освіти та суб’єктів публічного адміністрування у сфері освіти й науки держав Європейського Союзу щодо організації навчального процесу у вищих школах і наукової діяльності тощо.

У 2022 році було зроблено перші кроки з налагодження співпраці Центру українсько-європейського наукового співробітництва з Бердянським державним педагогічним університетом. 23 лютого 2022 року директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва доктор юридичних наук, професор Михайло Віхляєв та кандидат економічних наук, голова наглядової ради Центру українсько-європейського наукового співробітництва Олег Головко були з робочим візитом у БДПУ, де разом із проректоркою з наукової роботи БДПУ Яною Сичіковою обговорили напрями співпраці.

27 січня 2024 року було підписано відповідний договір про створення  відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва у Бердянському державному педагогічному університеті. Підписали його кандидат економічних наук, голова наглядової ради Центру українсько-європейського наукового співробітництва Олег Головко і проректорка з наукової роботи БДПУ Яна Сичікова.

Весь колектив ЦУЄНС вітає Яну Сичікову та щиро бажає творчої наснаги, сил, креативних ідей та успіхів. Разом до перемоги!

Поширити