Тривають лекції у межах авторського курсу «Науковий консалтинг та доброчесність: як обійти...

Тривають лекції у межах авторського курсу «Науковий консалтинг та доброчесність: як обійти пастки?»

369

На онлайн-платформі Zoom тривають лекції у межах авторського курсу «Науковий консалтинг та доброчесність: як обійти пастки?».

Другу лекцію у межах цього заходу прочитав Артем Артюхов – кандидат технічних наук, доцент, старший дослідник, член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, міжнародний інженер-педагог (Ing. Paed. IGIP), координатор модуля Жана Моне «AICE – With Academic integrity to EU values:  step by step to common Europe». Тема його лекції мала назву «Науковий консалтинг: «чорні», «сірі» та «білі» практики».

Під час лекції учасники мали можливість зрозуміти, що таке «науковий консалтинг», яка його структура і яке його місце у різних видах консалтингу. Лекція розпочалась зі вступних тез класифікації типів наукового консалтингу. Наступні питання, на яких автор акцентував увагу, звучали так:

  • Консалтинг: 5 типів серед великого різноманіття;
  • Класифікаційні ознаки видів наукового консалтингу: «зелений», «білий», «сірий», «чорний», «жовтий» тощо.

Отже, на сьогоднішній лекції спікер розклав «по полицях» своє бачення різного виду і роду наукового консалтингу. Наприкінці лекції відбулась жвава дискусія, де лектор відповів на всі поставлені йому запитання.

Нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 6 березня, о 15.00.
Щиро дякуємо всім, хто долучився до заходу в ZOOM!

Поширити