На базі Фонду «Інститут зі справ публічної адміністрації» (м. Люблін) відбулася міжнародна науково-практична...

На базі Фонду «Інститут зі справ публічної адміністрації» (м. Люблін) відбулася міжнародна науково-практична конференція

1654

Центр українсько-європейського наукового співробітництва разом із Фондом «Інститут зі справ публічної адміністрації» (ISAP), що розташований у місті Люблін у Польщі, організували та провели міжнародну науково-практичну конференцію на тему «Інноваційні наукові дослідження правового регулювання публічного адміністрування». Захід відбувся 16–17 червня 2017 року.

Основними цілями Фонду є проведення наукових досліджень і розробок, спрямованих на їх впровадження та застосування в практиці, організація та проведення наукових конференцій і круглих столів, а також ініціювання, просування і реалізація ініціатив з питань, що стосуються публічного адміністрування. Більше інформації про ISAP міститься на їх офіційному сайті: www.isaplublin.pl.

Головою організаційного комітету конференції виступив доктор юридичних наук, професор Університету Марії Кюрі-Склодовської, Голова правління Фундації «Інститут зі справ публічної адміністрації» в м. Люблін ЯНУШ НИЧИПОРУК. Відповідальним редактором збірника тез був назначений кандидат юридичних наук, професор Університету Марії Кюрі-Склодовської, юристконсульт юридичної компанії «Філіпек&Камінскій» МАРІУШ ФІЛІПЕК.

У міжнародній конференції взяли участь науковці, аспіранти, студенти ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері дослідження проблем правового регулювання публічного адміністрування.

В рамках конференції відбулася робота наступних секцій: 1. Історія публічного права; 2. Конституційне право та процес; 3. Право прав людини; 4. Міжнародне право; 5. Право Європейського Союзу; 6. Екологічне право; 7. Сільськогосподарське право; 8. Адміністративне право та процес; 9. Адміністративно-господарське право; 10. Службове право; 11. Фінансове право; 12. Інформаційне право; 13. Муніципальне право; 14. Кримінально-правова охорона публічного адміністрування.

Усіх учасників конференції з України було забезпечено збірником тез конференції та сертифікатом європейського зразка про участь, завіреним печаткою. Учасники конференції отримали можливість презентувати збірник матеріалів і сертифікат як підтвердження участі у міжнародній конференції, що відбувалась у країні, яка входить до Європейського Союзу.

Поширити