Успішно розпочато онлайн-лекції у межах всеукраїнського підвищення кваліфікації з розвитку стратегічного планування

Успішно розпочато онлайн-лекції у межах всеукраїнського підвищення кваліфікації з розвитку стратегічного планування

170

Успішно розпочато всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Перспективи розвитку стратегічного планування та проєктного менеджменту в закладах освіти», у межах якого передбачено проведення трьох онлайн-лекцій на платформі Zoom.

Захід був організований Полтавським державним аграрним університетом та Центром українсько-європейського наукового співробітництва.

На початку заходу зі вступним словом виступила кандидат сільськогосподарських наук, доцент, керівник Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Полтавського державного аграрного університету, Вакуленко Юлія Валентинівна. Вона привітала учасників наукової події та побажала продуктивної роботи й наснаги.

Сьогодні відбулась перша лекція в межах підвищення кваліфікації, яку прочитала доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Полтавського державного аграрного університету, Медвідь Вікторія Юріївна.

У своїй онлайн-лекції, що мала назву «Методологія стратегічного планування  та проєктного менеджменту в закладах освіти», спікера намагалась максимально детально висвітлити суть теми, щоб учасники зрозуміли, для чого сьогодні закладам освіти потрібні стратегічні плани розвитку. Лекторка розповіла про систему документів стратегічного планування закладів освіти, особливості стратегічного планування закладів освіти та провела аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища закладів освіти тощо.

Підсумовуючи, можна зазначити, що лекція була досить цікавою та корисною для аудиторії, всі учасники отримали багато нової інформації.

Нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 19 червня о 14.30.
До зустрічі в ZOOM!

Поширити