Проведено лекцію з використання штучного інтелекту в освітньому процесі

Проведено лекцію з використання штучного інтелекту в освітньому процесі

86

Проведена третя лекція в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Штучний інтелект у вищій освіті: ризики та перспективи інтеграції», яке організовано Національним університетом «Одеська юридична академія» та Центром українсько-європейського наукового співробітництва.

Спікером цього заходу був Артем Соколов – доктор технічних наук, професор кафедри кібербезпеки  Національного університету «Одеська юридична академія». Лектор викладає такі дисципліни, як: «Безпека та конфіденційність IoT», «Захист інформації в мобільних пристроях», «Проблеми кібербезпеки та сучасні підходи до їх вирішення», «Захист інформації в мобільних пристроях», «Технології безпеки мобільних мереж». Артем Соколов познайомив усіх присутніх на заході з такою важливою темою, як «Використання штучного інтелекту в освітньому процесі».

Під час заходу спікер розглянув низку значущих питань, зокрема:

  • тенденції IoT»;
  • види штучного інтелекту (ANI, AGI, ASI);
  • сервіси штучного інтелекту, зокрема докладно проаналізовано ChatGPT (алгоритм використання ChatGPT, випадки безпечного використання ChatGPT, надано поради, як правильно формувати запити для ChatGPT, застосування ChatGPT у вищій освіті, як адаптувати ChatGPT в установі вищої освіти);
  • проблеми та етичні аспекти використання штучного інтелекту;
  • переваги застосування штучного інтелекту.

Лекція була пізнавальною, цікавою та корисною, про що свідчить жваве обговорення учасників всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації почутого.

Чекаємо Вас на наступному заході, який заплановано 31 липня о 14:30!

Поширити