Покладено початок онлайн-лекцій з актуальних напрямів грантових програм в закладах освіти

Покладено початок онлайн-лекцій з актуальних напрямів грантових програм в закладах освіти

128

У межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Актуальні напрями грантових програм в закладах освіти» стартували онлайн-лекції. Науковий захід реалізовано спільними зусиллями Полтавського державного аграрного університету та Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

З вітальними словами до учасників всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації виступив Галич Олександр Анатолійович – кандидат економічних наук, професор, ректор Полтавського державного аграрного університету. Він привітав усіх присутніх із початком онлайн-лекцій, подякував учасникам за те, що, незважаючи на відпустки, спеку, вони долучилися до засідання, а також побажав продуктивної роботи та, користуючись можливістю, успішної вступної компанії.

До вітальних слів Галича Олександра Анатолійовича також долучився Дячков Дмитро Володимирович – доктор економічних наук, професор, директор Навчально-наукового інституту економіки, управління,  права  та інформаційних технологій  Полтавського державного аграрного університету. Він представив сьогоднішню спікерку – Медвідь Вікторію Юріївну, докторку економічних наук, професорку, професорку кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Полтавського державного аграрного університету. Дячков Дмитро Володимирович акцентував увагу на тому, що тема всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації дуже близька лекторці, бо вона є практиком і спеціалізується на грантових програмах. Також він звернув увагу на те, що Медвідь Вікторія Юріївна має значний досвід у реалізації подібних заходів, зокрема лише протягом цього літа вона вже вчетверте виступає спікеркою успішних програм, тому побажав учасникам продуктивної роботи, набуття нових корисних знань.

Далі мову вела Медвідь Вікторія Юріївна. Вона розповіла учасникам про те, чим вони будуть займатися протягом всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації, зокрема, як перетворювати ідеї в класні проєкти, знаходити і залучати на ці проєкти ресурси та інвестиції, реалізовувати ці проєкти, звітувати та втілювати мрії в життя.

Саме сьогоднішню зустріч Медвідь Вікторія Юріївна присвятила темі «Основи грант-менеджменту». Учасники події обговорили такі ключові питання, як: поняття фандрайзингу, поняття грантрайтингу, особливості менеджменту грантових проєктів.

Чекаємо усіх учасників всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації на наступній зустрічі, яка відбудеться 20 серпня о 14:30!

Поширити