Проведено лекцію з актуальних напрямів грантових програм

Проведено лекцію з актуальних напрямів грантових програм

248

20 серпня 2024 року відбулася друга онлайн-лекція у межах усеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Актуальні напрями грантових програм в закладах освіти». Програму реалізовано сумісними діями Полтавського державного аграрного університету та Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Сьогоднішня зустріч була присвячена темі «Актуальні напрями грантових програм», яку розкрила Медвідь Вікторія Юріївна – докторка економічних наук, професорка, професорка  кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Полтавського державного аграрного університету.

Під час лекції Медвідь Вікторія Юріївна підняла низку важливих тем, а саме:

  • обговорила фінансові можливості різних країн, зокрема України;
  • надала класифікацію донорських організацій (за рівнем надання допомоги, за джерелом капіталу, за пріоритетами, за видами допомоги, що надається, за частотою донорства);
  • охарактеризувала основні програми Європейського Союзу, доступні для заявників з України;
  • надала пам’ятку, де можна шукати інформацію про донорів;
  • описала державні та регіональні джерела фінансування.

Загалом лекція була дуже пізнавальною та цікавою. Упевнені, що набуті знання учасниками усеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Актуальні напрями грантових програм в закладах освіти» обов’язково стануть у пригоді.

Чекаємо учасників на наступній зустрічі, яка запланована на 27 серпня о 14:30!

Поширити