Аудієнція у Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Єпіфанія

Аудієнція у Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Єпіфанія

1672
Сьогодні, 1 липня 2021 року, голова наглядової ради Центру українсько-європейського наукового співробітництва, кандидат економічних наук, директор Видавничого дому «Гельветика» Олег Головко спільно з автором книг Артемом Петриком мали зустріч з Блаженнійшим  митрополитом Київським і всієї України Єпіфанієм. Під час цієї аудієнції Олег Головко з Артемом Петриком мали честь представити предстоятелю Православної церкви України книгу «Епоха великих надій: нариси історії міжвоєнної Литви 1918–1940».
Під час розмови була обговорена роль Української церкви в спільних майбутніх проєктах, направлених на комунікацію України та країн Балтії.
Була звернута увага також на ті проєкти, що вже успішно реалізовані, в яких Православна церква України активно взаємодіяла з Klaipėdos universitetas.
Блаженнійший  митрополит Київський і всієї України Єпіфаній вразив своєю демократичністю, відкритістю та ерудицією, глибокими пізнаннями, як у сфері історії українсько-литовських відносин, так і в історії української діаспори, зокрема Далекого Сходу.
Маємо надію на підтримку наших українсько-литовських проєктів.
Поширити