Конференція в Литовському бізнес-коледжі

Конференція в Литовському бізнес-коледжі

402

З 6 по 7 жовтня директор із розвитку Видавничого дому «Гельветика» доктор юридичних наук, професор, адвокат Катерина Головко взяла участь у XV Ювілейній міжнародній конференції «Сталий регіональний розвиток: економічні, управлінські, правові та технологічні можливості 2023».

Наукова подія була організована Литовським бізнес-коледжем, який знаходиться в місті Клайпеді – найбільшому порту Литви. Литовський бізнес-коледж – сучасний заклад освіти, що заснований 1994 року. Він прагне підготувати творчих та висококваліфікованих фахівців. Навчальна установа підтримує тісні відносини з Естонією, Швецією, Чехією, Данією, Туреччиною та закладами вищої освіти інших країн.

Метою цієї зустрічі було сприяння науковій дискусії з актуальних регіональних економічних, управлінських та технологічних проблем, зміцнення міжнародного наукового співробітництва та ініціювання академічних та ділових дискусій у сфері сталого розвитку.

Катерина Головко мала можливість на заході представити науковій спільноті Видавничий дім «Гельветика», зокрема, виступила з доповіддю «Управлінська діяльність Видавничого дому «Гельветика» з підтримки української академічної спільноти в умовах російсько-української війни».

Загалом конференція була проведена в межах таких тематичних секцій:

  1. Аспекти «розумного» та «зеленого» менеджменту – цифрова логістика, розробка «зелених» та «синіх» проєктів, цифрові маркетингові рішення.
  2. Інновації в економіці – кліматично нейтральна, циркулярна, синя та цифрова економіка.
  3. Сьогодення та майбутнє туризму – тенденції «розумного міста та туризму».
  4. Цифрові та безпечні технології – кібербезпека, віртуальна та доповнена реальність, хмарні технології.
  5. Захист персональних даних та правове регулювання – правове регулювання охорони навколишнього середовища.

Щиро вдячні Литовському бізнес-коледжу за запрошення взяти участь у щорічному заході!

Поширити