Науковці педагогічної сфери взяли участь у міжнародній конференції, що відбулася в Гуманітарно-природничому...

Науковці педагогічної сфери взяли участь у міжнародній конференції, що відбулася в Гуманітарно-природничому університеті в Сандомирі

2182

5–6 травня 2017 року в Гуманітарно-природничому університеті в Сандомирі (Польща) відбулася міжнародна науково-практична конференція на тему «Інновації та сучасні технології в системі освіти: внесок Польщі та України». Захід відбувся за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Заснований у 1995 році Гуманітарно-природничий університет в Сандомирі наразі визнаний одним з найкращих недержавних університетів у Польщі. З часів створення, університет завжди ставив за головну мету професійну підготовку висококваліфікованих кадрів відповідно до потреб зростаючої економіки в країнах Європейського Союзу. Задля досягнення такої важливої мети університет постійно співпрацює з навчальними та науковими закладами й установами європейських країн, в тому числі України.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва цінує спільну працю з визнаним у Польщі навчальним закладом, адже це дає можливість українським вченим брати участь у зарубіжних заходах та обмінюватися досвідом з європейською країною. Спільними зусиллями 5–6 травня 2017 року вдалося провести конференцію для вчених-педагогів.

До участі у міжнародній науково-практичній конференції організатори запросили науковців, аспірантів, студентів ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичних працівників, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері педагогічних наук. Більше 150 науковців зацікавилися участю у заході та підготували тези доповідей відповідно до наступних секцій конференції: 1) Загальна педагогіка та історія педагогіки; 2) Теорія та методика навчання (з галузей знань), 3) Корекційна педагогіка; 4) Теорія і методика професійної освіти; 5) Соціальна педагогіка; 6) Теорія і методика управління освітою; 7) Теорія і методика виховання; 8) Дошкільна педагогіка; 9) Теорія навчання; 10) Інформаційно-комунікаційні технології в освіті.

Завдяки цьому заходу кожен з учасників зробив свій внесок у розвиток педагогічної науки. Результати досліджень досвідчених та починаючих науковців були представлені у збірнику матеріалів науково-практичної конференції.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва посприяв, аби усіх учасників конференції з України було забезпечено збірником тез та сертифікатом про участь, завіреним печаткою. Взявши участь у зазначеному заході, українські науковці отримали можливість презентувати збірник матеріалів і сертифікат як підтвердження участі у міжнародній конференції, що відбувалась у країні, яка входить до Європейського Союзу.

Поширити