Організація урочистостей з нагоди 5-річчя журналу «Visegrad Journal on Human Rights»

Організація урочистостей з нагоди 5-річчя журналу «Visegrad Journal on Human Rights»

4070

13 квітня 2019 р. директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва проф. Дмитро Бєлов з робочим візитом відвідав Словацьку Республіку (м. Сніна). Метою поїздки було обговорення організаційних питань щодо проведення міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток правової науки: механізми вибору та реалізації пріоритетів» та Стипендіального конкурсу наукових робіт з питань захисту, реалізації та охорони прав людини. Співорганізаторами заходів виступлять: Панєвропська Висока Школа, Центр українсько-європейського наукового співробітництва, Громадська організація „Lex Pro Omnes” та Ужгородський національний університет.

Наукові заходи присвячені святкуванню п’ятої річниці успішного функціонування першого міжнародного правого видання з питань права в межах країн Вишеградської групи «Visegrad Journal on Human Rights». Перший номер вказаного журналу було опубліковано 1 жовтня 2014 року та публічно представлено серед видатних учених Центральної та Східної Європи. Спеціалізацією журналу «Visegrad Journal on Human Rights» є тематика прав людини – складне, багатовимірне явище та незмінно актуальна проблема, яка має міжнародний характер.

Наукове видання включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus International (Республіка Польща) та зареєстровано в Міністерстві культури Словацької Республіки.

Святкування п’ятої річниці журналу буде проведено 7 червня 2019 року в замку графині Терезії ван Дернатхів 1781 р. у м. Сніні (Словацька Республіка) із запрошеними вченими юристами з України, Польщі, Чехії, Словаччини та Угорщини, які займаються дослідженнями у галузі прав людини.

Поширити