Організовано другу онлайн-лекцію в межах підвищення кваліфікації в ПДАУ

Організовано другу онлайн-лекцію в межах підвищення кваліфікації в ПДАУ

532

Проведено другу онлайн-лекцію в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Креативні підходи та методи активізації навчальної діяльності здобувачів вищої освіти», організаторами якого є Полтавський державний аграрний університет та Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

На початку заходу зі вступним словом виступила Вакуленко Юлія Валентинівна – кандидат сільськогосподарських наук, доцент, керівник Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Полтавського державного аграрного університету.

Лекторкою сьогоднішньої наукової події була Сазонова Тетяна Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри менеджменту імені І.А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету. Вона представила лекцію на тему «Проєктні та ігрові методи навчання».

Однією з інноваційних методик навчання є впровадження проєктних та ігрових методів навчання, які дають можливість підвищити рівень засвоєння навчального матеріалу, активізують пізнавальний інтерес студентів, формують фахові компетенції та практичні вміння й навички. За словами лекторки, проєктні та ігрові методи навчання дають змогу занурити студентів у професійну сферу діяльності та розкрити творчий потенціал, розвивають наполегливість в освоєнні дисципліни, формують навички роботи в колективі. Під час лекції Сазонова Тетяна Олександрівна за допомогою конкретних прикладів ознайомила всіх учасників із проєктними та ігровими методами навчання. Сподіваємося, що ці методи стануть у пригоді учасникам підвищення кваліфікації.

Нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 31 жовтня о 14.30.

Поширити