Організовано однотижневий позашкільний захід для обдарованих учнів «Літня школа “Юний правознавець”»

Організовано однотижневий позашкільний захід для обдарованих учнів «Літня школа “Юний правознавець”»

437

Молодь запорізького краю продовжує здобувати нові знання. Для тих, хто планує присвятити своє життя захисту прав людини та боротьбі за істину, Тетяна Коломоєць, доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений юрист України, декан юридичного факультету Запорізького національного університету, голова Запорізького обласного відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва, ініціювала однотижневий позашкільний захід для обдарованих учнів «Літня школа “Юний правознавець”». До урочистого закриття «літньої школи» та підбиття підсумків її роботи долучився також очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Повітряна тривога не стала перешкодою для свята – вручення сертифікатів відбулося в укритті. На урочистому заході учні та викладачі вшанували пам’ять загиблих бійців і заспівали гімн України. Як зазначили майбутні вступники до вишів, упродовж цього тижня вони змогли не лише здобути нові знання в галузі правознавства та поринути в атмосферу професії юриста, а й знайти нових друзів.

Упродовж п’яти днів школярі мали можливість узяти участь у тренінгах із правознавства, які провели викладачі юридичного факультету Запорізького національного університету. Також програма «літньої школи» передбачала цілу низку екскурсій, у ході яких майбутні фахівці з юриспруденції ознайомилися з особливостями роботи органів судової системи.

Поширити