Підтримай українську команду на # USWC18!

Підтримай українську команду на # USWC18!

1892

Центр українсько-європейського наукового співробітництва закликає підтримати команди молодих українських науковців, що вийшли у фінал проекту університетських стартапів світу – The University Startup World Cup 2018.

The University Startup World Cup організований датською некомерційною організацією, яка має 16-річний досвід проведення змагань серед університетських стартапів.

Команди з університетів України:

– Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

OWAY – це експрес-доставка. Цей сервіс вирішить проблему доставки унікальним способом. Сервіс допомагає зв’язатися людям, які бажають надсилати товари за кордон (або отримати з-за кордону) з тими, хто може це зробити за короткий термін за невелику плату. Таким чином, допомагає клієнтам заощаджувати на наданні послуг.

 

 

 

– Сумський національний аграрний університет.

Проект FoodBIOPack спрямований на вирішення глобальної проблеми пластмасового забруднення. Він базується на інноваційній технології біодеградуючих матеріалів для упаковки продуктів харчування. Після використання упаковка може бути повторно використана у виробництві біоматеріалів або включена в органічні добрива.

 

 

 

 

 

– Вінницький національний аграрний університет.

Технологія обробки механічної активації частинок після дрібного шліфування у вібраційному цеху дозволить створити широкий спектр нових продуктів для споживачів, особливо в фармацевтичній та хімічній промисловості.

 

 

 

Проголосуйте за команду-фаворита #USWC18 за посиланням: https://universityworldcup.com/social-media-award-2018/

Після вибору не забудьте натиснути кнопку «Vote» знизу.

Ви можете проголосувати один раз на день (IP-адреса та обмеження cookie) до 11 жовтня о 12:00.

Бажаємо успіхів усім учасникам!

Поширити