Презентація монографії «Правова аргументація та юридичне письмо»

Презентація монографії «Правова аргументація та юридичне письмо»

681

9 червня 2023 р. у рамках XXIIІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М.С. Грушевського член Науково-консультативної ради Конституційного Суду України, доктор юридичних наук, професор кафедри конституційного права Національного університету «Одеська юридична академія» Мар’яна Володимирівна Афанасьєва презентувала свою монографію «Правова аргументація та юридичне письмо».

У ході презентації авторка розповіла гостям заходу  про ключові положення монографії, в якій зібрані інструменти, що придатні до використання у практичній діяльності юриста. Видання «Правова аргументація та юридичне письмо»  містить опис навчальної дисципліни, виклад навчального матеріалу, плани лекційних занять, плани практичних занять, методичні вказівки до їх виконання, тестові запитання, список рекомендованої літератури та критерії оцінювання знань здобувачів вищої освіти.

Мар’яна Володимирівна також додала, що рекомендації, викладені в книзі, є результатом власного багаторічного науково-педагогічного й адвокатського досвіду, які допоможуть студентам, юристам, адвокатам, прокурорам, суддям розвинути вміння та навички розробки переконливих письмових аргументів, які заслуговують на довіру, підготовки та написання юридичних документів структуровано та лаконічно.

Із щирими привітаннями та відгуками про книгу виступила директор видавництва «Юридика», доктор юридичних наук, адвокат Катерина Головко, яка подякувала пані професорці за її вагомий внесок у розвиток української юриспруденції.

Дякуємо автору за чудову презентацію та актуальну новинку для юристів-правників!

Поширити