Продовжується серія лекцій з питань безпекового сектору держави

Продовжується серія лекцій з питань безпекового сектору держави

566
27 грудня відбулась друга з трьох онлайн-лекцій, які передбачені в рамках Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Безпековий сектор держави: вітчизняний досвід та кращі міжнародні практики» на платформі Zoom.
Лектором наукового заходу був кандидат юридичних наук, завідувач науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу Одеського державного університету внутрішніх справ Дмитро Афонін.
Науковець займається дослідженням поліцейської діяльності, а саме в умовах карантину та під час воєнного стану, оформлення дорожньо-транспортних пригод, проблемами використання методу ситуаційного моделювання в криміналістичних експертизах, моделювання у судово- криміналістичних експертизах.
Тема його сьогоднішньої доповіді мала назву «Аналіз та оцінка ризиків як важливий складник безпекового сектору держави». Спікер розповів аудиторії про те, які наша держава має ризики у зв’язку з військовою агресією росії. Він наголосив на тому, наскільки важливо зараз те, що нас підтримують провідні світові держави, допомагають нам у боротьбі з державою-агресором та ми стаємо сильнішими та міцнішими за рахунок цього, щоб у майбутньому бути готовими відразу дати відсіч ще на перших етапах. Також доповідач приділив увагу поясненню терміна «ризик», його різним варіаціям, встановленню механізму загроз та ризиків для країни, чому і для чого організації з охорони безпеки проводять брифінги.
У підсумку можна зазначити, що всі присутні на лекції отримали ґрунтовну теоретичну базу з питань ризиків для держави.
Ми нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 28 грудня, о 14.30.
З нетерпінням чекаємо на вас у Zoom!
Поширити