Продовжуються лекції в межах підвищення кваліфікації з отримання гранту

Продовжуються лекції в межах підвищення кваліфікації з отримання гранту

224

Проведено другу онлайн-лекцію на платформі ZOOM у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Як отримати грант? Поради для написання успішної заявки на грант».

Лектор курсу – Медвідь Вікторія Юріївна, доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Полтавського державного аграрного університету.

Сьогодні пані Вікторія виступила з лекцією на тему «Де шукати грантові конкурси та на що звертати увагу в грантових оголошеннях. Міжнародні, державні та регіональні джерела фінансування».

Під час лекції лекторка разом із учасниками обговорювали фінансові можливості, класифікацію донорських організацій, основні програми ЄС, доступні для заявників з України, державні та регіональні джерела фінансування.

Підсумовуючи, можна зазначити, що слухачі дізнались, де їм шукати грантові конкурси та на що слід звертати увагу в грантових оголошеннях. Також учасники отримали корисну інформацію щодо міжнародних, державних та регіональних джерел фінансування.

Наступна онлайн-лекція в межах стажування відбудеться 21 травня о 14:30.
Дякуємо всім учасникам наукового заходу за активну участь!

Поширити