Проведена остання онлайн-лекція з курсу, присвяченого навчальному процесу в умовах війни

Проведена остання онлайн-лекція з курсу, присвяченого навчальному процесу в умовах війни

748

31 травня відбулась остання онлайн-лекція в рамках всеукраїнського підвищення кваліфікації, присвяченого освітній діяльності в умовах воєнного стану. Спікером наукової події був Станіслав Анатолійович Горбаченко – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри кібербезпеки Національного університету «Одеська юридична академія».

Науковець займається аналізом ринкової кон’юнктури, підприємницьких проєктів та стратегією їх розвитку, також досліджує фінансування, управління проєктного менеджменту та бізнес-планування. Станіслав Анатолійович є автором 95  наукових праць.

Тема сьогоднішньої лекції мала назву «Практичні поради для покращення освітнього процесу в умовах воєнного стану». Доповідач поділився з учасниками наукового заходу методами та методиками, які допомогли йому зробити проведення навчальних дисциплін більш результативними під час воєнного стану та змогли зацікавити, відволікти здобувачів від жахіть, які відбуваються в нашій країні внаслідок вторгнення російських військ, або підняти студентам їхній бойовий дух, щоб жити далі і боротись.

Отже, можна зробити висновок, що в ході лекційного курсу «Освітній процес  в умовах воєнного стану в Україні» учасники заходу відкрили для себе багато нової та корисної інформації, яка точно знадобиться їм у викладацькій діяльності. На лекційних заняттях вони дізнались про особливості організації освітнього процесу під час воєнного стану, яким чином змінились трудові відносини в навчальних закладах, чому важливо, щоб зараз студенти дотримувались академічної доброчесності, а також слухачі лекцій отримали цінні поради для того, щоб покращити освітній процес у нинішніх умовах.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до наукової події!

Поширити