Проведена завершальна лекція з підготовки правоохоронців зі спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність».

Проведена завершальна лекція з підготовки правоохоронців зі спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність».

197

Відбулася заключна онлайн-лекція на платформі ZOOM у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Підготовка правоохоронців зі спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» нової формації: напрями освітнього та наукового забезпечення». Організаторами події є Одеський державний університет внутрішніх справ та Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

Лекцію провела Олена Володимирівна Ковальова, кандидат юридичних наук, доцент, старший науковий співробітник, майор поліції, професор кафедри адміністративної діяльності поліції Одеського державного університету внутрішніх справ. Олена Володимирівна Ковальова – сертифікований тренер з питань європейських антидискримінаційних стандартів; протидії торгівлі людьми; опитування дітей, що стали жертвами або свідками насильства, а також вчинили насильство; запобігання та протидії домашньому насильству; забезпечення та захисту прав дітей, кібергігієни.

Тема лекції: «Запобігання та протидія домашньому насильству: актуальність та особливості підготовки здобувачів вищої освіти у сфері правоохоронної діяльності».

Під час сьогоднішнього заняття фокус уваги було зосереджено на таких трьох важливих питаннях:

  • Здатність вживати заходи з метою запобігання та протидії домашньому насильству як актуальна компетентність у програмі підготовки правоохоронців.
  • Сучасні підходи до підготовки правоохоронців із питань запобігання та протидії домашньому насильству.
  • Інструменти посилення потенціалу закладу освіти для забезпечення якісної підготовки правоохоронців із питань запобігання та протидії домашньому насильству.

Наприкінці лекції Олена Володимирівна підбила підсумки онлайн-заняття та дала розгорнуті відповіді на всі запитання.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до наукової події!

Поширити