Проведено завершальну онлайн-лекцію в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з Сумським національним...

Проведено завершальну онлайн-лекцію в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з Сумським національним аграрним університетом

464

Сьогодні відбулася завершальна онлайн-лекція на актуальну тему «Social Media Marketing на службі університету» в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з Сумським національним аграрним університетом.

Спікером наукового заходу була Блюмська-Данько Ксенія Валеріївна – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри маркетингу та логістики, директор офісу промоції Сумського національного аграрного університету (Україна), професор-дослідник Факультету Жан Моне, Університет Париж-Сакле (Франція).

Пані Ксенія розпочала лекцію із обговорення поняття «маркетинг у соціальних мережах або SMM (Social Media Marketing)» – комплекс заходів щодо використання соціальних медіа як каналів для просування компаній та вирішення інших бізнес-завдань. Детально обгрунтовано необхідність дотримання таких правил, як: планування контенту; дотримання правил візуалізації; активна участь на інших сторінках соціальних мереж; тренди або актуальні новини та ін.

Було надано детальну характеристику та алгоритми роботи у кожній із соціальних мереж (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, Twitter, Telegram, Linkedin), з наочним використанням та демонстрацією сторінок Сумського національного аграрного університету.

Окреслено важливість правильного та доречного оформлення сторінки навчального закладу в кожній соціальній мережі. Також, аргументовано необхідність наявності та ведення сторінки викладача в тій чи іншій соціальній мережі, адже це цікаво для студентів і може сприяти привабленню ще більшої кількості аудиторії та потенційних абітурієнтів. Розвиваючи свою сторінку, викладач робить рекламу для університету, що є своєрідною профорієнтаційною роботою.

Пані Ксенія наголосила на тому, що саме завдяки соціальним мережам університет здійснює своєрідну комунікацію з майбутніми студентами, а наприклад, YouTube важливий саме для викладачів, адже завдяки відео вони можуть піарити себе як професіоналів та демонструвати свою експертність.

Після лекції спікерка надала відповіді на поставлені запитання та отримала схвальні відгуки про цікавий та надзвичайно актуальний матеріал, що був підготовлений у рамках підвищення кваліфікації.

Щиро дякуємо всім, хто долучався до онлайн-лекцій!

Поширити