Результати ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Спільні дії військових формувань і правоохоронних органів...

Результати ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Спільні дії військових формувань і правоохоронних органів держави: проблеми та перспективи»

921

Шановні друзі, 22 жовтня 2021 року відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція на тему «Спільні дії військових формувань і правоохоронних органів держави: проблеми та перспективи», партнером якої був Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

На цьому заході був присутній голова наглядової ради ЦУЄНС, засновник та директор Видавничого дому “Гельветика” кандидат економічних наук Головко Олег Павлович. Він разом з іншими науковцями брав участь в обговоренні проблем взаємодії військових формувань і правоохоронних органів держави під час підготовки та в ході ведення спільних дій з огляду на сучасні умови й з урахуванням досвіду провідних країн світу.

Загалом конференція розпочалася з пленарного засідання, далі учасники заходу продовжили роботу за секціями, а наостанок відбулося заключне засідання.

Конференція охопила різні важливі напрями, зокрема такі:

  1. Актуальні проблеми та напрями розвитку озброєння, військової техніки та бойового екіпірування військовослужбовця.
  2. Форми та способи застосування військових формувань і правоохоронних органів держави під час спільних дій.
  3. Актуальні проблеми та шляхи розвитку всебічного забезпечення військових формувань і правоохоронних органів держави під час спільних дій. Тактична медицина, військово-медична підготовка, біобезпека в сучасних умовах: актуальні питання розвитку.
  4. Оборона та охорона морського простору та узбережжя.
  5. Використання сучасних інформаційних технологій у секторі безпеки і оборони: проблеми та розвиток. Сучасні проблеми моделювання подій, явищ і процесів.
  6. Проблеми підготовки і становлення військового фахівця. Актуальні проблеми морально-психологічного стану особового складу під час бойових дій. Психологія посттравматичного відновлення.
  7. Іншомовна складова як фактор забезпечення ефективності сектору безпеки держави (секція англійською мовою).
  8. Нормативно-правові аспекти забезпечення спільних дій військових формувань і правоохоронних органів держави. Гендерна рівність у секторі безпеки і оборони України: стан, проблеми, перспективи.

Дякуємо всім, хто не залишився осторонь і долучився до цього заходу!

Поширити