Розпочалися онлайн-лекції в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з економічних наук

Розпочалися онлайн-лекції в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з економічних наук

1902
23 грудня відбулася онлайн-лекція на платформі ZOOM у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з економічних наук. Спікером цього заходу була Мартинюк Олена Анатоліївна, доктор економічних наук, старший науковий співробітник Центру українсько-європейського наукового співробітництва, регіональний представник ГО ДК «Партнер», амбасадор Ліги амбасадорів з фінансової грамотності в Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, тренер-волонтер Національного проекту з Фінансової грамотності України.

Учена захоплюється вивченням питань фінансової грамотності. Системно і активно займається фінансовою просвітою шляхом проведення тренінгів та різних навчальних заходів (онлайн, ігрових, лекційних тощо) для різних аудиторій. Олена Анатоліївна є амбасадором Ліги амбасадорів фінансової грамотності, що була створена Фондом об’єднання фахівців з метою реалізації проектів з фінансової грамотності, які ініціює Фонд, а також – розширення можливостей професійного спілкування, обміну досвідом, отримання методологічної підтримки колег.
Тема лекції – «Використання інноваційних технологій в діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища». Лекторка представила учасникам заходу детальну інформацію про структурні взаємозв’язки розвитку соціально-економічних теорій та розвитку менеджменту. Окрема увага була приділена аспектам створення нової парадигми управління та періодам розвитку наукових концепцій менеджменту. Розглянуто критерії формування бізнес-середовища, в основі множинності яких покладено об’єктивне різноманіття його властивостей, що відображає різні аспекти поняття «бізнес-середовища». Детально проаналізовано характеристику рівнів управлінсько-технологічної зрілості підприємства за результатами узагальнення моделей Wipro, Harman Communicate, Hewlett Packard, CMMI, моделі Керцнера, ОРМ3 та Р3М3-моделі. Лектор грунтовно опрацював та пояснив синтетичну модель трансформації традиційних технологій управління в інноваційні відповідники.
Лекція була змістовною та вдало структурованою. Учасникам наукового заходу вдалося отримати багато корисної та, головне, актуальної інформації про використання інноваційних технологій в діяльності підприємств в сучасних умовах діджиталізації.
Нагадуємо, що 24 грудня о 15.00 відбудеться друга лекція всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з економічних наук.
До зустрічі в ZOOM!
Поширити