Розпочато курс онлайн-лекцій із корпоративного менеджменту в публічній сфері

Розпочато курс онлайн-лекцій із корпоративного менеджменту в публічній сфері

683

Сьогодні, 14 червня 2022 року, розпочалася серія онлайн-лекцій у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Корпоративний менеджмент у публічній сфері в умовах воєнного стану: інституційна парадигма», організаторами якого є Донецький державний університет внутрішніх справ та Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

На урочистому відкритті наукового заходу був присутній Назимко Єгор Сергійович – доктор юридичних наук, старший науковий співробітник, перший проректор Донецького державного університету внутрішніх справ. Він звернувся до учасників всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з вітальними словами та акцентував на значущості освіти, особливо в умовах війни, коли відбуваються постійні зміни, що потребують нагальних рішень і тлумачень.

Макаренко Олександр Юрійович

Спікером лекції став Макаренко Олександр Юрійович – доктор юридичних наук, професор, професор кафедри правоохоронної діяльності та поліцеїстики Донецького державного університету внутрішніх справ. Сферою наукових зацікавлень дослідника останніми роками є питання притягнення до відповідальності за контрабанду, кримінальне переслідування за незаконний видобуток корисних копалин, порушення правил державної закупівлі, корупція та посилення антикорупційних зусиль у сфері охорони здоров’я, упровадження електронного оцінювання у вищій школі, проблеми реформування освіти тощо.

На сьогоднішньому заході лектор зосередив увагу на особливостях проходження державної служби державними службовцями, які виїхали за кордон після введення воєнного стану в Україні. Після наданого слухачам матеріалу спікер у доступній формі дав відповіді на всі запитання, що виникли.

Лекція була проведена на найвищому рівні, про що свідчать схвальні відгуки слухачів:

Ілля Колосов: Дякую.

Наталія Юзікова: Сонячне вітання з Дніпра. Дякую за шикарну доповідь.

Людмила Корнута: Дякую за змістовну практичну лекцію!

Bohdana: Дякую!

Darina: Дякую!!

Kseniia Ditsman: Дякуємо за інформативний виступ! Вітання з Дніпра!

Ольга Гаран: Дякую за чудову лекцію! Вітання з Одеси!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до наукового заходу!
Наступна лекція відбудеться 21 червня о 14:30.

Поширити