Розпочато курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації з психології

Розпочато курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації з психології

704

Сьогодні розпочалися онлайн-лекції в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Сучасні психотехнології в роботі  з різними категоріями осіб». Організовано цей захід за ініціативи Волинського національного університету імені Лесі Українки та за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Перша лекція проведена кандидатом психологічних наук, доцентом, завідувачкою кафедри практичної психології та психодіагностики Волинського національного університету імені Лесі Українки Людмилою Іванівною Магдисюк. Сьогоднішня спікерка є автором понад 100 друкованих наукових праць, створила такі тренінги, як «Вплив казкотерапії на розвиток психічних властивостей дітей та підлітків», «Психологічна профілактика насилля у сім’ї», «Сучасні арт-терапевтичні техніки в роботі з дітьми та підлітками», «Розвиток емоційного інтелекту у дітей та підлітків», «Студія інтер’єру безпечного простору особистості» та інші.

Людмила Іванівна провела цікаву та пізнавальну лекцію на тему «Розвиток емоційного інтелекту в дітей і дорослих». Лекція складалась з двох частин: теоретичної та практичної. У першій частині заходу спікерка розкрила такі питання, як поняття емоційного інтелекту, його структуру і силу, рівні та інші. Друга частина заходу складалась із ігрової частини, що допомогло учасникам заходу краще пізнати емоційний інтелект. Наприкінці лекції було підбито підсумки, після Людмила Іванівна надала розгорнуті відповіді на питання учасників підвищення кваліфікації.

Ми нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 19 січня, о 14.30.
З нетерпінням чекаємо на вас у Zoom!

Поширити