Розпочато онлайн-лекції в межах підвищення кваліфікації з педагогіки

Розпочато онлайн-лекції в межах підвищення кваліфікації з педагогіки

825

Сьогодні стартували онлайн-лекції в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Різновекторні підходи сучасної педагогіки для покращення ефективності викладацької, наукової діяльності та самовдосконалення». Організаторами цього заходу виступили Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова та Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

Захід розпочався з вітальних слів доктора юридичних наук, професора, директора Центру українсько-європейського наукового співробітництва Михайла Віхляєва. Він акцентував увагу на активній співпраці з Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова, зокрема на вже організованих сумісно з ЦУЄНС підвищень кваліфікації, монографій.

Привітав також учасників заходу із початком онлайн-лекцій ініціатор підвищення кваліфікації – Сергій Русаков – кандидат філософських наук, доцент, доцент кафедри богослов’я, релігієзнавства та культурології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, гарант освітньої програми «Культурологія», експерт Українського культурного фонду 2021, 2022 рр. За його словами, це потужний захід, який об’єднав титанів з різних університетів: Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова та Київського національного лінгвістичного університету.

Сьогоднішнім спікером була Надія Сеньовська – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, засновниця освітнього волонтерського проєкту «Патріотичні й небайдужі». Вона ознайомила всіх присутніх з важливою темою «Професійна саморегуляція педагога в умовах війни». Надія Сеньовська на лекції розповіла про основні характеристики саморегуляції педагога, способи самодіагностики та саморегуляційні методики для воєнного часу.

Наприкінці лекції учасники підвищення кваліфікації мали змогу поставити запитання лектору, на які вона з радістю надала відповіді.

Нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 1 грудня о 14:30.
До зустрічі в ZOOM!

Поширити