Серія колективних монографій (м. Сандомир, Республіка Польща)

Серія колективних монографій (м. Сандомир, Республіка Польща)

3758

За підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва у квітні 2018 року у видавництві “Baltija Publishing” вийшли друком колективні монографії з юридичних, психологічних, суспільних та педагогічних наук.

Організатором наукових праць виступив Гуманітарно-природничий університет у Сандомирі (Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza w Sandomierzu).

Наукова співпраця з Гуманітарно-природничим університетом у Сандомирі виявилася плодотворною, адже місія навчального закладу – це професійна підготовка висококваліфікованого персоналу відповідно до потреб розвинутих країн Європи.

Праця колективу авторів з психологічних та педагогічних наук отримала назву «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР СУЧАСНОЇ ПСИХОЛОГІЇ, ПЕДАГОГІКИ ТА СУСПІЛЬНИХ НАУК: ДОСВІД УКРАЇНИ ТА РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА / EUROPEAN VECTOR OF CONTEMPORARY PSYCHOLOGY, PEDAGOGY AND SOCIAL SCIENCES: THE EXPERIENCE OF UKRAINE AND THE REPUBLIC OF POLAND». До підготовки наукових матеріалів долучилися понад 70 авторів з України.

Колективна праця з юридичних наук вийшла під назвою «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР СУЧАСНОЇ ЮРИСПРУДЕНЦІЇ: ДОСВІД УКРАЇНИ ТА РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА / EUROPEAN VECTOR OF CONTEMPORARY JURISPRUDENCE: THE EXPERIENCE OF UKRAINE AND THE REPUBLIC OF POLAND», у написанні якої взяли участь близько 50 українських науковців.

Кожен автор, що взяв участь у підготовці колективної монографії, отримав сертифікат про участь, а також примірники видання.

Колективні монографії були опубліковані у європейському видавництві у твердій палітурці формату А 5.

Отже, українські науковці скористалися змогою гідно представити результати своїх досліджень на європейському рівні.

Поширити