Співпраця з КНДУ “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста”

Співпраця з КНДУ “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста”

198

Відбулась ділова зустріч директора Центру українсько-європейського наукового співробітництва доктора юридичних наук, професора Михайла Юрійовича Віхляєва з директором Комунальної науково-дослідної установи “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста”, доктором медичних наук, професором Сергієм Анатолійовичем Павловським.

Комунальна науково-дослідна установа “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста” є головною науковою установою в системі Київради та Київської міської державної адміністрації з проведення наукових досліджень в галузях економіки, інформатики та соціології, що сприяють соціально-економічному розвитку столиці України.

Інститут використовує свій досвід з багаторічної практики досліджень широкого кола питань економіки міського господарства з метою сталого збалансованого розвитку міста Києва.

В Інституті створена постійно діюча система моніторингу соціально-економічних проблем і суспільно-політичної ситуації в місті на основі аналізу статистичної інформації та вивчення громадської думки киян.

Під час зустрічі відбулося жваве обговорення, у результаті якого було домовлено про організацію конкурсу студентських робіт з проблем розвитку міста Києва, конкурсу книжок із питань розвитку міст України. Також досягнуто домовленостей щодо інформаційної підтримки Центром українсько-європейського наукового співробітництва заходів із питань розвитку міст.

Сподіваємося, що наша співпраця з Комунальною науково-дослідною установою “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста” стане плідною та насиченою різноманітними актуальними заходами.

Поширити