Стартував курс лекцій, присвячених підвищенню кваліфікації з тайм-менеджменту

Стартував курс лекцій, присвячених підвищенню кваліфікації з тайм-менеджменту

652

8 червня стартував курс лекцій у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Тайм-менеджмент – мистецтво управляти часом науково-педагогічного працівника», який був організований Полтавським державним аграрним університетом та Центром українсько-європейського наукового співробітництва.

Михайло Віхляєв
Олександр Галич

З вітальними словами на відкритті заходу виступив доктор юридичних наук, професор, директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва Михайло Юрійович Віхляєв. Звертаючись до учасників лекції, він висловив свою повагу і підтримку та анонсував наступні лекції, що відбудуться у межах цього науково-педагогічного підвищення кваліфікації.

До вітального слова було запрошено Олександра Анатолійовича Галича – кандидата економічних наук, професора, першого проректора Полтавського державного аграрного університету. Проректор від імені адміністрації Полтавського державного аграрного університету привітав учасників та побажав успішного курсу.

Алла Світлична

Надалі до вітального слова було запрошено директора Навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Аллу Василівну Світличну.

Наступною до учасників заходу звернулася кандидат сільськогосподарських наук, доцент, керівник Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Полтавського державного аграрного університету Юлія Валентинівна Вакуленко.

Юлія Вакуленко

Далі слово взяв лектор – доктор економічних  наук, професор, професор кафедри менеджменту імені І.А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету Дмитро Володимирович Дячков.

Тема його лекції мала назву «Теоретичні та методологічні засади сучасного тайм-менеджменту: визначення та значення часу, властивості й види часу, атрибути часу».

Дмитро Дячков

У ході лекції було розглянуто теоретичні та методологічні засади сучасного тайм-менеджменту, встановлення тайм-менеджменту як певного предметного поля дослідження у сфері менеджменту. Зокрема, спікер розкрив такі питання, як: визначення і значення часу, властивості і види часу, атрибути часу, індивідуальний фонд часу і його структура, поняття часової перспективи, внутрішні концепції часу, основні підходи до управління часом, етимологія та розвиток тайм-менеджменту та інші.

Учасники ставили багато запитань упродовж лекції, адже тема надзвичайно актуальна. Лектор навів чимало реальних прикладів застосування тайм-менеджменту з історії життя таких відомих особистостей, як: Сенека Анней Луцій, Бенджамін Франклін, Іммануїл Кант, Кетрін Бічер, Фредерік Тейлор та ін.

Чекаємо на вас на наступній лекції у Zoom!
Ми нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 15 червня, о 14:30.

Поширити