Стартував курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації з отримання гранту

Стартував курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації з отримання гранту

218

7 травня 2024 року відбулася перша онлайн-лекція на платформі ZOOM у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Як отримати грант? Поради для написання успішної заявки на грант». Організаторами заходу є Полтавський державний аграрний університет та Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

Першим зі вступним словом виступив директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва, доктор юридичних наук, професор Віхляєв Михайло Юрійович. Він привітав учасників наукової події та передав слово ректору Полтавського державного аграрного університету, голові організаційного комітету, професору, кандидату економічних наук – Галичу Олександру Анатолійовичу.

Наступною до слова була запрошена кандидат сільськогосподарських наук, доцент, керівник Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Полтавського державного аграрного університету Вакуленко Юлія Валентинівна.

Лектор курсу – Медвідь Вікторія Юріївна, доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Полтавського державного аграрного університету.

У сьогоднішній онлайн-лекції, що мала назву «Основи проєктного менеджменту. Поняття фандрайзингу та грантрайтингу», спікерка розповіла, як перетворювати ідеї в проєкти, знаходити і залучати на ці проєкти ресурси та інвестиції, реалізувати ці проєкти, звітувати та втілювати мрії в життя.

Загалом, під час лекції Вікторія Юріївна розглянула такі питання:

  • Що таке «грантовий проєкт».
  • Особливості грантового проекту.
  • Поняття «фандрайзингу».
  • Види «фандрайзингу».
  • Принципи та функції «фандрайзингу».
  • Джерела фандрайзингу закладу вищої освіти.
  • Особливості менеджменту грантових проєктів тощо.

Підсумовуючи, можна зазначити, що лекція була досить цікавою та корисною для аудиторії, всі учасники отримали багато нової інформації.

Нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 15 травня о 14.30.
До зустрічі в ZOOM!

Поширити