Стартував курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації з професійного та емоційного вигорання

Стартував курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації з професійного та емоційного вигорання

444

Проведено першу лекцію в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Професійне та емоційне вигорання учасників освітнього процесу під час кризових і трансформаційних процесів» на онлайн-платформі Zoom. Організовано цей захід завдяки спільним зусиллям Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» та Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Зі вступним словом виступила Палилюлько Оксана Михайлівна – кандидат історичних наук, в.о. декана факультету соціопсихологічної діяльності, реабілітації та професійної освіти НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

Спікером наукового заходу була Волощук Марина Борисівна – викладач кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

Під час сьогоднішньої лекції, що мала назву «Цифрова гігієна й цифрове вигорання в освітньому процесі та в життєдіяльності суспільства», було розглянуто поняття цифрової гігієни та цифрового вигорання в освітньому процесі, симптоми емоційного вигорання у воєнний час, причини цифрового вигорання, інформаційно-комунікаційні технології у взаємодії з молоддю, інформаційні «бульбашки» та критичне мислення. Також лекторка розглянула підходи до зниження ризиків, методи гармонізації психічного стану тощо.

Нагадуємо, що наступна онлайн-лекція в межах підвищення кваліфікації відбудеться 19 січня о 14:30.
Дякуємо всім учасникам наукового заходу за виявлену зацікавленість!

Поширити