Тривають лекційні заняття «Хорова творчість та освіта: осмислення традицій, опанування новацій»

Тривають лекційні заняття «Хорова творчість та освіта: осмислення традицій, опанування новацій»

730

27 травня відбулась лекція в межах підвищення кваліфікації на тему «Хорова творчість та освіта: осмислення традицій, опанування новацій».

Спікером цього заходу виступив Олексій Дмитрович Фартушка, доктор філософії, старший викладач кафедри хорового та оперно-симфонічного диригування, в.о. декана виконавсько-музикознавчого факультету Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, керівник народного художнього колективу хору «Весняні голоси» Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості.

Тема його лекції мала назву «Стратегія комунікації в хоровому виконавстві: маркетинговий аспект».

У ході лекції розглянуто механізми, та розуміння процесів сучасного менеджменту та маркетингу.  За словами лектора стратегія комунікацій – це третій рівень того, що ми можемо зробити у плані управління хоровим колективом, бо перша стратегія, яка повинна бути на озброєнні, – це стратегія розвитку та управління, друга – стратегія маркетингу. Основою комунікації є цінності-принципи, за якими проходить ваша організація. Для досягнення кінцевої мети комунікацій система ваших цінностей має об’єднатись із системою цінностей вашої цільової аудиторії.   Далі було наведено основні тренди сучасного менеджменту у хоровому виконавстві. Розглянуто інноваційний процес у мистецтві, характерні риси, які притаманні маркетинговій комунікаційній стратегії, інструменти маркетингової комунікації, програма комунікації і просування,  та інші.

Лекція була інформативною та цікавою. Наприкінці заходу учасники ставили питання та ділилися своїм досвідом.

Ми нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 29 травня о 10:00.
Чекаємо на вас у Zoom!

Поширити