Тривають лекції в межах підвищення кваліфікації для правників

Тривають лекції в межах підвищення кваліфікації для правників

759
29 листопада відбулася друга із чотирьох лекцій у ZOOM у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації з юридичних наук «Удосконалення професійної компетентності викладача юридичних дисциплін».
Спікером заходу була Мухіна Галина Вікторівна – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Донецького державного університету внутрішніх справ. Науковиця займається дослідженням методик та особливостей викладання студентам-правникам навчальних дисциплін – усі її наукові праці присвячені цій тематиці. Зокрема, її дисертаційна робота мала назву «Дидактичні умови реалізації особистісно-орієнтованого навчання курсантів вищих юридичних навчальних закладів».
У сьогоднішній онлайн-лекції, що мала назву «Інноваційні методи і форми викладання юридичних дисциплін у закладі вищої освіти», лекторка звернулася до нових педагогічних підходів, які починають упроваджувати зарубіжні освітяни, розповіла про їхні особливості та переваги. Також Галина Вікторівна зауважила, що, незважаючи на те, що у вищій освіті в Україні відбуваються зміни, варто прагнути наздогнати європейський рівень вищої освіти, адже світ не стоїть на місці, потрібно бути в курсі педагогічних нововведень і підходів.
Отже, онлайн-лекція була досить продуктивною та цікавою для її учасників, особливо тих, хто займається викладацькою діяльністю у процесі навчання правників, адже вони мали можливість дізнатися про нові методи подання інформації студентам та підвищити рівень своїх знань із сучасних тенденцій у галузі педагогіки. 
Дякуємо учасникам наукового заходу за схвальні відгуки. Ось деякі з них:
Cyra Gorelkina: Вдячна за цікавий матеріал!
Катерина Ізбаш: питань немає, дякуємо Вам за лекцію!
Леся Шаповал: Дякую за цікаву лекцію.
Олена Домбровська: Дякую
Yevhen Priakhin: Дякую, “сендвіч” був смачний)))
Нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 2 грудня о 15.00.
До зустрічі в ZOOM!
Поширити