Тривають лекції в межах підвищення кваліфікації з технологій оцінювання медичної освіти

Тривають лекції в межах підвищення кваліфікації з технологій оцінювання медичної освіти

671

Сьогодні була проведена друга з трьох лекцій на онлайн-платформі Zoom у рамках Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Сучасні технології оцінювання у системі вищої медичної освіти».

Лектором наукового заходу виступила Наталія Львівна Кусик – кандидат  економічних наук, доцент, начальник навчально-методичного відділу Одеського національного медичного університету.

Науковиця захоплюється дослідженням: управління охороною здоров’я, менеджменту та маркетингу в охороні здоров’я, економіки та фінансування охорони здоров’я, соціального підприємництва, соціальної відповідальності в медичному бізнесі. Наталія Львівна брала участь у науковому стажуванні в Одеському національному політехнічному університеті та у підвищенні кваліфікації в Територіальному відділенні Всеукраїнської професійної громадської організації «Спілка аудиторів України» в Одеській області. Таким чином, сьогоднішня лекторка веде активну наукову діяльність.

Тема її виступу мала назву «Тест як інструмент оцінювання результатів навчання у закладах вищої медичної освіти». Дослідниця зазначила, що тестування – більш справедливий та більш м’який метод дослідження. Також він популярний за рахунок того, що це один з найбільш об’єктивних методів оцінювання здобувачів освіти. Окрім того, підготовка до тестування і його проведення займатиме найменше часу. Звичайно, що цей метод оцінювання має і свої недоліки. Зокрема, студентам стає важко готуватись до іспитів з питаннями відкритого типу, тобто їм стає складніше формулювати думки.

Нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 29 грудня, о 14.30.

До зустрічі у ZOOM!

Поширити