Центр українсько-європейського наукового співробітництва продовжує плідну співпрацю з зарубіжними науковими установами

Центр українсько-європейського наукового співробітництва продовжує плідну співпрацю з зарубіжними науковими установами

2069

13-17 квітня 2018 року Центром українсько-європейського наукового співробітництва спільно з Фондом «Інститут зі справ публічної адміністрації» в м. Люблін (Польща) було проведено ряд наукових заходів.

Основними завданнями Фонду є проведення науково-дослідних робіт, спрямованих на їх впровадження та практичне застосування, а також ініціювання, просування та реалізацію всіх ініціатив з питань державного управління. Основні цілі Фонду здійснюються завдяки поширенню результатів науково-дослідних робіт, підготовці оцінок щодо поточного стану та перспектив розвитку державного управління, проведенню інформаційної діяльності з питань державного управління тощо.

Саме з огляду на спільні ідеї, цілі та види діяльності в зазначеному напрямку Фонду «Інститут зі справ публічної адміністрації» в м. Люблін спільно з Центром українсько-європейського наукового співробітництва вдалося провести на високому науковому рівні науково-педагогічне стажування на тему «Новаторські методи організації освітнього процесу в галузі державного управління», міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасна юриспруденція Європейського Союзу: взаємодія права, нормотворчості та практики», а також здійснити випуск колективної монографії під назвою «Процедура публічного адміністрування в країнах Європейського Союзу: виклики III тисячоліття».

До участі в зазначених заходах були запрошені науково-педагогічні співробітники вищих навчальних закладів, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, які мають або здобувають освіту в галузі державного управління, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері юридичних наук.

Всі учасники стажування та конференції були забезпечені збірником тез та сертифікатом про участь. Автори колективної монографії отримали по 3 примірники видання, виданого європейським видавництвом “Izdevnieciba “Baltija Publishing”, та сертифікати про участь у написанні спільної наукової праці.

Поширити