Центр українсько-європейського наукового співробітництва продовжує співпрацю з Панєвропською високою школою

Центр українсько-європейського наукового співробітництва продовжує співпрацю з Панєвропською високою школою

1912

В рамках плідної співпраці Центр українсько-європейського наукового співробітництва спільно з Панєвропською високою школою (м. Братислава, Словацька Республіка) вже традиційно проводять чергову щорічну конференцію, на якій розглядаються актуальні питання юридичної науки. Як і завжди, організатори з великою відповідальністю поставилися до підготовки заходу, вивчаючи досвід минулих років та враховуючи побажання та зауваження від учасників. Ректор Панєвропської високої школи, д.ю.н., проф. Я. Свак, підтримуючи своїх колег, вкотре виступив головою організаційного комітету конференції. Окресливши тематику цьогорічної конференції, було вирішено провести її на початку травня.

Відтак, 6-7 травня 2016 року на базі факультету права Панєвропської високої школи відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему «Європейська традиція в міжнародному праві: реалізація прав людини». Така тематика була обрана через те, що, як зазначили організатори, тема прав людини не втрачає своєї актуальності та важливості, продовжує хвилювати численну кількість вчених як з України, так і з інших європейських країн.

Особи, яких зацікавила участь в міжнародній конференції, мали надіслати свої матеріали до організаційного комітету до 5 травня 2016 р. Від авторів приймалися матеріали на словацькій, англійській, французькій, німецькій, українській та російській мовах. Серед учасників з України у конференції взяли участь понад 200 науковців, аспірантів, студентів ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичних працівників, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері юридичної науки.

По завершенню заходу всіх учасників традиційно було забезпечено збірником тез конференції та сертифікатом про участь, завіреним печаткою Панєвропської вищої школи. Організатори конференції побажали всім творчої наснаги та натхнення при подальших наукових дослідженнях.

Поширити