На платформі ZOOM відбулася лекція, присвячена цифровим освітнім ресурсам в умовах воєнного...

На платформі ZOOM відбулася лекція, присвячена цифровим освітнім ресурсам в умовах воєнного часу

1096
Сьогодні, 2 червня, відбулася остання лекція в межах курсу підвищення кваліфікації «Управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти в умовах воєнних реалій». Спікерами цієї наукової події були:
Фаст Ольга Леонідівна
Семеног Олена Миколаївна
Семеніхіна Олена Володимирівнадоктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри інформатики, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка;
Вовк Мирослава Петрівнадоктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу змісту і технологій педагогічної освіти, Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна Національної академії педагогічних наук України;
Семеног Олена Миколаївнадоктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри української мови і літератури, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка.
Вовк Мирослава Петрівна
Тема онлайн-лекції – «Цифрові ресурси і сервіси у забезпеченні якості науково-дослідницької діяльності в умовах воєнного стану». Зрозуміло, що під час війни небезпечно проводити заняття у стінах навчальних закладів, тому всі ЗВО, щоб здійснювати надання знань студентам у цих складних умовах, перейшли на дистанційне навчання. Звісно, онлайн-навчання для нас уже два роки є звичною річчю з огляду на досвід карантину внаслідок пандемії COVID-19. За цей час усім вдалося розібратися з особливостями технологій дистанційної освіти, тому зараз, в умовах війни, значно простіше забезпечити достатній рівень якості освіти. Сьогоднішні лекторки розповіли про сервіси, які їм зараз допомагають у їхній науковій і викладацькій діяльності.
Семеніхіна Олена Володимирівна
Підсумовуючи, можемо зазначити, що учасники наукового заходу активно брали участь в обговоренні, адже були в захваті від сьогоднішньої лекції та від усього лекційного курсу загалом. Вони збагатилися новими знаннями стосовно комунікаційних методів, змін у нормах права та цифрових ресурсах дистанційного навчання.
Щиро дякуємо всім, хто долучився до участі у всеукраїнському підвищенні кваліфікації!

 

Поширити