В ЛДУ БЖД відкрито відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва

В ЛДУ БЖД відкрито відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва

268

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулася зустріч т.в.о. ректора Романа Ратушного, помічника ректора Назара Коваля, т.в.о. проректора з науково-дослідної роботи Василя Поповича та начальника відділу науково-редакційної діяльності Тетяни Войтович із засновником і директором ТОВ «Видавничий дім “Гельветика”» Олегом Головком та директором Центру українсько-європейського наукового співробітництва Михайлом Віхляєвим.

Під час зустрічі відкрили відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва в університеті, а також підписали договір про співпрацю між Громадською організацією «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» та Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності.

Предметом договору є співпраця в наукових дослідженнях, обмін науковим досвідом між викладачами та здобувачами вищої освіти, проведення спільних науково-комунікативних заходів міжнародного й національного рівня, забезпечення науковими та навчально-методичними публікаціями, організація спільних культурно-масових заходів.

Також результатом зустрічі є підписання договору між ТОВ «Видавничий дім “Гельветика”» та Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності щодо редакційно-видавничої підготовки наукових статей для їх публікації в наукових періодичних виданнях університету, зокрема: «Львівський філологічний часопис», «Наукові записки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Педагогіка і психологія», «Публічне управління та соціальна робота».

Під час розмови Роман Ратушний наголосив на важливості розвитку науки та наукового співробітництва задля здобуття майбутніми рятувальниками якісної освіти й навичок, а також розповів про значні успіхи університету на цьому шляху впродовж останніх років.

Василь Попович вказав на важливість розвитку науки та інновацій в університеті, озвучив майбутні плани та представив те, що вже було зроблено задля досягнення цих цілей.

Олег Головко та Михайло Віхляєв відмітили високий рівень розвитку міжнародного співробітництва та академічної мобільності Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, звернули увагу на якісну й сучасну матеріально-технічну базу, а також очікування плідної співпраці в майбутньому.

 

Поширити