Відбулась лекція, присвячена трудовим відносинам в освітніх закладах під час воєнного стану

Відбулась лекція, присвячена трудовим відносинам в освітніх закладах під час воєнного стану

911
17 травня відбулась друга з чотирьох онлайн-лекцій у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Освітній процес в умовах воєнного стану в Україні», що проходила на платформі ZOOM. Спікером сьогодні виступив Серебро Михайло Володимирович  –  кандидат юридичних наук, адвокат, директор Відокремленого підрозділу «Об’єднане вище професійно-технічне училище сфери послуг Національного університету «Одеська юридична академія».
Лектор досліджує такі питання юридичної науки, як теорія держави і права, історія підпільної адвокатури, ціннісні аспекти функціональних змін сучасної держави та особливості її функціонування.
Тема сьогоднішньої онлайн-конференції має назву «Правове регулювання трудових відносин у закладах освіти в умовах воєнного часу».  Всі ми розуміємо, що зараз функціонування норм права дещо відрізняється, оскільки ми живимо у час українсько-російської війни. Михайло Володимирович розповів учасникам наукового заходу про те, як  саме змінились правові взаємини між здобувачами освіти та викладачами та зорієнтував у тому, як не допускати зловживання ними. Разом з цим закликав не нехтувати емоційним станом один одного, адже всі ми по-різному переживаємо війну та у кожного своя історія.
Отже, доповідь науковця була ґрунтовною та змістовною. Усі, хто долучився до конференції, дізнались багато необхідної інформації, яка знадобиться їм у нинішніх освітніх реаліях. 
Нагадуємо, що наступна онлайн-зустріч відбудеться 24 травня, о 14.30.
Чекаємо на вас у ZOOM!
Поширити