Відбулась лекція з формування психологічної прив’язаності

Відбулась лекція з формування психологічної прив’язаності

558

Сьогодні відбулась завершальна лекція в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Сучасні психотехнології в роботі з різними категоріями осіб».

Тема сьогоднішньої наукової зустрічі – «Формування психологічної прив’язаності: від народження до періоду «після дитинства». Вплив прив’язаності на функціонування особистості». Ознайомила учасників підвищення кваліфікації з цією важливою темою Ірина Михайлівна Грицюк, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри практичної психології та психодіагностики Волинського національного університету імені Лесі Українки, яка є авторкою 1 одноосібної монографії, 3 монографій у співавторстві, методичних рекомендацій та понад 40 наукових статей. Спікерка є справжнім фахівцем у своїй справі: успішно здійснює керівництво проблемною групою «Психологічний супровід дітей з проблемами розвитку та порушеннями поведінки», у 2012 році пройшла навчання в «Школі тренерської майстерності», є автором багатьох тренінгів та навчальних програм навчання тренерів, з 2012 по 2015 роки пройшла повний курс навчання фахівців з напряму «Арт-терапія» за програмою підготовки «Арт-терапія в роботі психолога з дітьми та дорослими», а в 2015 році − підвищення кваліфікації в Центрі сімейної психології за програмою «Сімейна психологія та психотерапія», у 2016 році підвищувала свою кваліфікацію участю у стажуваннях у Вищій школі економіки та інновацій і Люблінському парку науково-технічного прогресу.

Під час лекції учасники заходу мали можливість для себе з’ясувати: як формується психологічна прив’язаність у людей на різних етапах її розвитку? Які особливості вікових криз? Як переживати самотність на різних вікових стадіях?, а також багато інших цікавих питань. Лекція була дуже емоційною та пізнавальною. Наприкінці заходу учасники підвищення кваліфікації мали можливість з’ясувати для себе значущі питання.

Щиро дякуємо всім, що доєдналися до цього заходу!

Поширити