Відбулась лекція з організації групової роботи в умовах військового стану

Відбулась лекція з організації групової роботи в умовах військового стану

625

14 грудня пройшла третя з трьох онлайн-лекцій на платформі Zoom у рамках Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Управління науковими та освітніми проєктами».

Лектором наукового заходу був Олег Вікторович Дикий – кандидат юридичних наук, доцент, декан факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Сьогоднішній доповідач займається дослідженням кіберзлочинності й кібервійни, злочинності на сучасному ринку житлової нерухомості в Україні та криптовалюти як інструменту фінансування тероризму.

Тема його лекції мала назву «Організаційні та правові аспекти організації групової та командної роботи здобувачів вищої освіти в умовах військового стану». Продовжуючи займатись звичними буденними справами, ми живемо у реаліях воєнного часу і це залишає слід на нашій психіці. У сьогоднішніх реаліях як ніколи важливо єднатись і підтримувати один одного. Лектор наукового заходу розповів аудиторії, які методи організації праці у ВНЗ можуть покращити навчальний процес у таких умовах та поділився власним досвідом їх використання. Окрім того, Олег Вікторович, як правник, доніс усім присутнім на онлайн-лекції, як змінились норми права за час повномасштабного вторгнення держави-агресора на територію України, зокрема, він приділив увагу правам викладачів та здобувачів освіти.

Отже, проблеми, яких торкнувся під час свого виступу сьогоднішній лектор, дійсно важливі й актуальні та про них варто продовжувати говорити аж до кінця війни, до нашої перемоги.

Дякуємо за те, що долучались до наших лекцій у Zoom!

Поширити