Відбулася друга онлайн-лекція в межах науково-педагогічного стажування з туристичної політики в Сухій...

Відбулася друга онлайн-лекція в межах науково-педагогічного стажування з туристичної політики в Сухій Бескидській

465

8 лютого 2023 року була проведена друга з трьох онлайн-лекцій у межах науково-педагогічного стажування на тему «Проблеми управління якістю освіти у сфері обслуговування та екології».

Лектором під час сьогоднішньої зустрічі однодумців був доктор Бартломей Валас, професор Вищої школи туризму і екології в Сухій Бескидській.

Тема сьогоднішньої лекції, з якою виступив Бартломей Валас, мала назву «Tourism policy» («Туристична політика»). Зазначимо, що під час представлення минулої доповіді спікер ознайомив усіх присутніх із тенденціями в туристичній і готельній індустрії. Сьогодні досліджено сутність поняття «туристична політика держави», проаналізовано суб’єктно-об’єктне поле туристичної політики, рівні її формування. Висвітлено цільові установки та методи реалізації туристичної політики. Зроблено висновок про необхідність розглядати туристичну політику не тільки як суто галузевий інтерес, а й як механізм розв’язання соціально-економічних проблем. Окрім цього, спікер розповів аудиторії про те, що туристична політика будь-якої країни зумовлена її внутрішніми й зовнішніми специфічними умовами та є складовою частиною загальної політики держави.

Можна обґрунтовано стверджувати, що всі присутні на науковій події отримали багато практичних знань у сфері туристичної політики.

Щиро дякуємо кандидатові історичних наук Ігорю Івановичу Каспруку, проректорові з міжнародних зв’язків Львівського університету бізнесу та права, за послідовний переклад!

Нагадуємо, що наступна онлайн-зустріч відбудеться 15 лютого о 15:00.

Зустрінемось у Zoom!

Поширити