Відбулася лекція з перспектив використання штучного інтелекту в комерційній діяльності

Відбулася лекція з перспектив використання штучного інтелекту в комерційній діяльності

800

Сьогодні, 22 серпня, відбулася остання онлайн-лекція в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Технології доброчесного використання штучного інтелекту у сфері освіти та науки». Захід відбувся за ініціативою Полтавського державного аграрного університету та за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Лекторами наукової події були Лядський Ігор Костянтинович, кандидат сільськогосподарських наук, докторант кафедри менеджменту імені І.А. Маркіної, старший викладач кафедри маркетингу, провідний фахівець відділу маркетингу Полтавського державного аграрного університету, та Єфремов Андрій Валерійович, представник громадської організації МОУШН+, консультант з IT. Вони представили цікавий і новаторський матеріал на тему «Перспективи використання штучного інтелекту в комерційній діяльності».

Розпочав наукову розмову щодо впровадження штучного інтелекту в комерційну діяльність Лядський Ігор Костянтинович. За його словами, штучний інтелект має значний вплив на маркетинг, зокрема нині спостерігаємо чіткий перехід до коротеньких відео (наприклад, як у TikTok). Ігор Костянтинович підкреслив, що кожен, напевно, спостерігав, що якщо сидиш у YouTube і дивишся годину відео, то насичуєшся ним, а якщо в TikTok дивишся дві години відео, то такого ефекту немає. Це психологічний прийом, який створений для того, щоб людина якомога більше часу проводила на такій платформі, як TikTok. Далі спікер більш детально зупинився на таких важливих питаннях:

1) що таке маркетинг?

2) які стадії маркетингу?

3) яке майбутнє маркетингу?

4) що є головним трендом маркетингу? Як він працює?

Продовжив розмову Єфремов Андрій Валерійович, який показав, як можна використовувати штучний інтелект у комерційній діяльності, на прикладі таких нейромереж:

  • Adobe Podcast;
  • Voicify AI;
  • D-ID;
  • Leonardo AI;
  • Midjourney.

Загалом лекція була дуже пізнавальною, кожен учасник мав змогу дізнатися багато нового. Наприкінці заходу були підбиті підсумки лекції, а також відбулося жваве обговорення почутого.

Щиро дякуємо всім учасникам підвищення кваліфікації!

Поширити