Відбулася онлайн-лекція, присвячена стратегічному управлінню трудовим потенціалом в органах публічної влади

Відбулася онлайн-лекція, присвячена стратегічному управлінню трудовим потенціалом в органах публічної влади

463

Сьогодні, 21 червня 2022 року, відбулася друга онлайн-лекція в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Корпоративний менеджмент у публічній сфері в умовах воєнного стану: інституційна парадигма». Спікеркою на цьому заході була Ольга Іванівна Гапонюк – кандидатка економічних наук, доцентка, завідувачка навчально-методичного відділу, доцентка кафедри господарсько-правових дисциплін та економічної безпеки Донецького державного університету внутрішніх справ. Вона майстриня своєї справи, до найбільш цікавих її робіт можна віднести такі: «Трансформація світової фінансової системи в контексті економічної глобалізації», «Інвестиційна безпека держави», «Глобалізація та економічна безпека країни», «Місце і роль іноземного інвестування в формуванні регіональної економіки».

На науковій зустрічі спікерка ознайомила всіх присутніх з важливою темою, а саме «Стратегічне управління трудовим потенціалом в органах публічної влади в умовах воєнного стану». Лекторка звернула увагу на те, що останніми роками, зокрема нині, в нашій країні особливої ваги набуває питання, яким чином функції кадрового управління зможуть підвищити адаптаційні можливості органів публічної влади. На сьогодні найбільш прийнятною моделлю управління для функціонування органів публічної влади є стратегічний менеджмент, оскільки зовнішні умови у зв’язку з війною характеризуються частими змінами і невизначеністю. Лекторка наголосила на тому, що продуктивність праці, мотивація і творчий потенціал персоналу є важливими конкурентними перевагами, які саме і визначають успіх діяльності органів публічної влади.

Після лекції відбувалося жваве обговорення між спікером та учасниками заходу, у ході якого лекторка ґрунтовно відповіла на всі поставлені їй запитання.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до участі у всеукраїнському підвищенні кваліфікації!

Поширити