Відкрито Донецьке обласне відділення!

Відкрито Донецьке обласне відділення!

2230

Новий рік щойно розпочався, а в нас уже є гарна новина: ми відкрили Донецьке обласне відділення! На посаду голови відділення було обрано доктора юридичних наук, старшого наукового співробітника, капітана поліції першого проректора Донецького юридичного інституту МВС України Назимка Єгора Сергійовича. Адже саме за його плечима – багаторічний досвід і міжнародне визнання. Єгор Сергійович Назимко є справжнім професіоналом, автором більше ніж 250 наукових праць, з-поміж яких – доробок до «Української кримінологічної енциклопедії».

Він надзвичайно талановита людина, яка має у своїй скарбниці величезну кількість нагород.

  • У 2011 році успішно захистив дисертаційне дослідження і став наймолодшим кандидатом наук з кримінального права в Україні.
  • У 2013 року став наймолодшим науковцем країни, якому було присвоєно вчене звання старшого наукового співробітника за спеціальністю кримінальне право та кримінологія, кримінально-виконавче право.
  • У 2016 році вдало захистив докторську дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук зі спеціальності 12.00.08.
  • У 2017 році – переможець обласного конкурсу з гуманітарного напряму «Кращий молодий вчений» та був відзначений дипломом І ступеня за високі наукові досягнення, плідну наукову діяльність і вагомі результати на науковій ниві.
  • І з нагоди 26-ї річниці Дня незалежності України Назимка Єгора Сергійовича занесли на Дошку пошани Міністерства внутрішніх справ України, як кращого працівника із врученням нагрудного знака «Кращий працівник МВС України» (наказ № 850).

Від усієї команди Центру українсько-європейського наукового співробітництва бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, відкривати нові горизонти та сміливо підкорювати нові вершини!

Поширити